Lördag hos oss...

image132

Denna morgon blev jag väckt av en Alexandra som stod och knacka mig på axeln -Mamma Mamma vakna då! mmm snart säger jag med en trött stämma :=) vakna upp med huvudvärk o stel rygg ingen höjdare.Engla tog upp platsen i sängen hon ska ligga jätte tätt intill mig,så jag kunde inte röra mig ajaj min rygg men så trött så jag låg kvar orka inte röra på mig ville bara fortsätta sova då min Engla sov gott.

Provade med lite tillägg igår kväll tjihoo flaskan va inte alls spännande men typ 2 matskedar tryckte jag i henne.provade majs välling som ska vara skonsamt mot den lilla magen senare så började hon kräkas och det va inte måttligt(min stackare)tror inte hon tål välling?samma m gröten vi prova för en månad sedan.Hon blev jätte dålig,sen när hon blev bättre o piggnade till ville hon ammas igen,vi lekte lite o busa sen innan vi skulle lägga oss började hon gallskrika måste haft jätte ont i magen.
Man känner sig så maktlös.
Men idag är det bra inga exprement med tillägg idag inte måste kontakta bvc hon kan ju inte va den ende i världen som har detta problem.För det är ju dags att ge ersättning nu när hon blir 6 mån.

Nu ska jag hoppa in i duschen,Alex spelar data, B äter brunch Thimmy e moliden.

På återseeende