Ge mig tid....

Våran söta Engla vakna bara 2 ggr inatt tror jag.Själv vaknade jag 05.00 kunde inte somna om jätte irreterande verkar som min kropp är inställd på 5 tim per natt,det går liksom inte somna om det tar tid o när ja väl somnar så vaknar den lilla :-)
Kan inte komma till ro med min kropp jag e jätte stressad o andas inte längre känns det som.
Engla måste gå igenom ngn fas för jag får inte ta ett steg från henne,hon e ju med precis överallt.

Herregud när ska man få sitta på en toa ifred
När ska man få läsa en tidning i fred
Tv program e bara att drömma om eller så har man henne på axeln ståendes med hög volym så man hör tv.n
ja allt det där man gjorde förr kan man inte göra längre och jag känner mig som en bitter människa kanske jag oxå går igenom en fas hihi,ja alla har dåliga dagar men nu är det lite mkt sådanna här tycker jag.

Jag vill städa i lugn o ro känns som vårat hem förfaller.Men när????

Hur gör ni andra duktiga mammor???
eller är det jag som försvårar allt nu när jag e trött?

image534
 Mammas busunge och magnet :-)
VintageRetroPrinsessa

Så fin hon är i sin fina kjol.
När vi ser henne på kort se hon ut som en snöll liten tjej,

Bambi sover middag nu kan dock ej blogga då min håller på att flytta till den nya ;).

Hoppas att det bara är en fas synd att B ej kanvara hemma med er
så du får sova middag,
Inge rolig känna sig trött stressad och vimsig.
Hoppas att det snabbt går över
och att du får leva ditt liv som vanlgt sen.,

stor kram till er.

Pssst Madicken har den snygga Jeans kjolen hon
fick av er sist hon älskar den ;)

Petra

ja hon e snäll men en klängapa o mammagris,de blir svårt då B inte e hemma men det blir bättre sen kanske kram

Kristina

Du är inte ensam, jag känner igen mig i det du skriver. Det är skit svårt att hinna med allt. Disk, tvätt, laga mat, städa, leka mata bada byta på våra barn. Sen ska man ha energi till det också. Bella har alltid haft svårt att somna men nu är det illa, hon har nog någon 7 månaders kris. Gråter en himla massa på kvällarna och kan vara vaken till 01-02. Det tär på en.

Petra

Kristina:Tack det finns fler tjihoo :-)bara att kämpa på då men det e klart att de tär på en.kram

Kristin

Ja vi har jobbiga nätter här med men dagarna går bra. Nova har just kommit på hur hon kan gå i sin gåstol vilket gör att jag slipper bära henne hela tiden och då hinner jag göra lite saker själv här hemma. Tror det blir lättare och lättare ju mer de lär sig att roa sig själv. Sen är det jätte jobbigt när man aldrig får sova riktigt och nu när du är hemma utan sambo så får du ingen svlastning på eftermiddagen heller vilket gör det ännu jobbigare för dig. Nu verkar det ju bli lite varmare och soligare ute igen så då kanske du kan få lite ny energi av det. Vi ses på fredag, kram!

Petra

Kristin:ja det gåt nog i perioder gåstolen kommer hon ingen vart i den e så trög.Sen tror jag att de känner på sig att man e på dåligt humör o stressad.ja solen gör mkt nytta se bara ikväll nu har ja redan fått lite energi har städat lite o fixat så lite som behövs för att göra en glad kram på dig

Lotta

Kommer ihåg när mina flickor va små det är bara 2 år emellan dem. Ibland kändes det som om jag ville kasta in handduken o bara ge upp, inte lätt att ta hand om småbarn o sköta hus o hem samtidigt. Jenny var oxå en liten kläng-apa nä hon va bebis. Jag fick t.o.m. stå med henne på armen när jag skulle diska.På den tiden hade vi eget företag oxå så gubben åkte hemifrån kl.6.00 varje morgon o kom hem vid 8-tiden på kvällen. Lagom när barnen hade gått o lagt sig =(, ingen hjälp där inte !
Det enda är att försöka ta bort lite "måsten".
Ta vara på småbarnsåren, de kommer ju aldrig tillbaka. Jag tror alla mammor går igenom ungefär samma sak, det gäller bara att ta det som det kommer.
Ha de så jättebra !!