God Morgon Torsdag

image513

Natten har ja sovit men blev dock väckt 4ggr bara,Engla åt mat kl 22.00 i går det blev pasta,hon tar ingen välling vi provar o vi provar men kom på att kanske glas el mugg funkar bättre för hon ville dricka vatten ut mitt glas i går kväll.

I dag ska vi till bvc vägn/mätn spännande,sen ef det så drar vi till sthlm med bil.Då får jag nog sova lite i bilen härligt bäst att packa ner en stor o mjuk kudde :-)

Har inte börjat packa så det är på tiden nu att jag gör det.

På återseende
VintageRetroPrinsessa

Så fina så vackra.
Trots att man är trött är det en
fis i rymden när man har dom vackraste barnen.

Hoppas att du får en toppen dag i dag eller ni ska det ju vara och att resan går bra :=)
kraaaaam

Petra

Thank you sweetheart,vi hörs kram

Kristina

Det är så skönt, man får ju inte glömma bort sig själv. Bella vill inte heller ha välling. Tror vi har provat alla sorter, tur att det finns så man kan prova innan man köper ett stort paket. Fast sen har hon även varit lite svår med maten, gröt går ner! Ha nu det så jätte kul i storstan=)
Kram

Linda

Ha det riktigt mysigt nu=)

Petra

Kristina:ammar du oxå?matglad e Engla men inte glad i välling o gröt.kram

Linda:vi myseeeer men saknar sommar.

Kristina

Jupp, ammar morgon lite på eftermiddan och massor på kvällen=)(hon somnar enklast så). Hon har börjat äta!!! Helt så där bara. Ska testa välling snart igen på morgonen.
Jag fick mjölkstockning iförgår, andra gången. Måste vara för att Bella inte ammar så mycket. Lyckligtvis har jag inte haft feber men aja aj vad ont det gör.