Min och Pappas resa!

hej det är alexandra.Så här var min resa till langkawi när vi hade landat i langkawi åkte vi till ett hotell och lämnade av sakerna.sen hyrde vi en moppe vi åkte runt på den och kollade. sen gick vi och åt.dom har ratten på höger sida i malaysia och kör på andra sidan vägen.klockan går 7 timmar före i malaysia.vi har badat i havet det finns maneter i havet och det är ganska salt vatten.vi har gåt på under water world där finns det under vattens djur.jag har badat i en pool somm var jätte stor där lärde jag mig oxå att kolla under vattnet.den varmaste dagen var +36 jag brände mitt ansikte och axlarna.det är ganska så stark mat i malaysia det finns goda fåflor där.jag har ätit en ny fruktk i malaysia den heter durian den var god det finns många rosa frukter i malaysia.det gor många ödlor på vägen jag hade en ödla i min säng när jag vaknade ödlan heter gekoödla.   


Tv på flygplanet








Jag med pingu på under water world.






Våran moppe vi hyrde.


I djungeln




Apor som gick lösa överallt



Alexandra har skrivit allt själv ,vilket jag tycker e superduktigt o kul,tyvärr fick vi göra ett uppehåll för att äta middag och nu har Alex somnat på soffan ha,ha så hon får blogga vidare o visa mer om hon orkar i morgon:)
Inte lätt med tidskillnaden igår slocknade hon 18.30 och vaknade 04.30 i morse hmmmm.

Mia

Tänk vad mycket du har upplevt, Alexandra! Det måste ha varit otroligt roligt. Men ont när du brände dig.

Tess

wow, vilka underbara bilder!

låter som en jättehärlig resa :)

avis!! :P

vintageretroprinsessa



snacka om upplevelse för livet _:)

Alex du verkar haft det kanon där borta med din pappa :)



Kram Kennys mamma :)

Diana ♥

Hoppas du har en trevlig andra advent!! =) Just nu har jag en tävling där du kan vinna en Uglydoll Almanacka, delta gärna! =) Kram/ Diana

Petra

Alexandra tyckte det var roligt att få kommentarer hon tackar,hälsa till dig Jessica fniss