Thimmy är på vägarna

Jaha då blev det inge fredagsmys här inte,Björn är kvar i Barcelona.
Saknar i hjäl mig snart:(

Nova har hållt sig vaken stort sett hela dagen och jag e lite trött i huvudet och har ont i ryggen.
Så fort jag lägger ner henne så vaknar hon.

Ialla fall så är Thimmy på väg till sthlm från övik nu,med sig har han min bror,som tänkt besöka honom tills på torsdag med det sket sig ju,Thimmy kommer hit ngn gång inatt för att få sova,sen under dagen imorgon så byter han däcken på Björns bil och kastar ut alla barnbilstolar för att sedan åka och hämta Björn någonstans i Europa
Björn skulle ta sig till franska gränsen sedan åka tåg till paris sen möter Thimmy upp dem någonstans vart de nu befinner sig.
Shit vilken resa.

Farmor och farfar åker bil hit från värmland imorgon för att lugna mina nerver hihi skoja bara.
Skönt att de kommer hit och gör oss sällskap,Engla behöver nog det,lillstackaren jag har knappt haft tid för henne känns det som dessa dagar Björn varit borta ,man hinner ingenting här hemma det är fullständigt kaos.
Oroar sig för hur björn ska ta sig hem men nu vet vi ialla fall lite mer men tidigast måndag är han i sverige.

Alexandra har ialla fall varit på klassfest ikväll så fin hon var:)
Nu ska jag nanna kudden innan min son dyker upp inatt.

Erika

vad jobbigt då han inte kan komma hem...



ha en bra lördag

kram

Johanna Persson

Men va omständigt livet kan vara ibland. Det blir verkligen kaos som följd av den här rackarns vulkanen. Skönt att du har sonen med körkort som hjälper till, det är killen hela dagen!!!! Skönt också med en farmor och farfar som kan komma å hjälpa till lite. Bara att få gå på toaletten ifred kan ju kännas som en lyx eller hur ;-)? Hoppas att helgen går fort å att ni snart är tillsammans igen. Kramar i massor från oss!!!!

sandra

Oj vilken resa det blir.. Hoppas dom tar sig hem bra. Förstår att du blir slut av att vara ensam. Jag tycker det är svårt att vara ensam med två, min sambo åker bort nästa vecka i 3 nätter. Jobbigt när båda vaknar om nätterna, värsta är om dom väcker varandra.. Vi bor ju i lägenhet och man vill helst inte störa grannarna allt för mycket.. Kram

emme - emmesprinswilliam

oooj vilket kaos hoppas att han kmr hem snart.

Kan inte vara lätt.



Massa goa kramar till dig!