Bvc


Nova ligger och spanar på spöket laban :)


Har varit på bvc idag,Nova ligger nu lite under sin kurva:(
Tycker jag gör inget annat än ammar henne,men hon sover bättre på nätterna hon vaknar oftast bara 2-3 ggr.
Ska amma oftare tyckte bvc tjejen.
Ersättning tycktes inte behövas men jag funderar ändå på det ef amningen,kan vara kul o se om hon äter o hur mkt så fall.
Men jag tycker Nova verkar nöjd,hon e snäll och skriker inget.

Hon påminde mig att jag själv måste äta o dricka mkt;)
Även vila,men det finns inte en chans att kunna vila för min del då jag har engla hemma hela dagarna,oftast somnar hon i vagnen då vi är ute.
Är så jäkla less att hon inte fick dagisplats förrän augusti.

Ska även ta till mig råd att försöka sitta i lugn o ro ha ha inte de lättaste i denna familj




Engla hade kul på bvc;)
Matilda; Mamma till Mercedes & Leon

hehe ja det gick bra och han klättrar snabbt uppåt på viktkurvan, han är nog bra mycket större än din lilla Nova fast hon är äldre ;)

hur går det när det bara är du och barnen - blir det jobbigt eller funkar det ok ändå? känns lite läbbigt att snart vara ensam med båda men det borde väl funka.

Erika

jobbigt då hon inte ökat i vikt :( det blir nog bättre. Mira var likadan. Va, inte förän i augusti??

sandra

Hoppas hon kommer in på rätt kurva igen! Jobbigt med dagisplatsen, vet hur det är att inte kunna vila.. Får ju ha Alvin 3 timmar/dag på dagis men det finns ingen chans till vila då heller för Edvin sover aldrig de timmarna på morgonen.. Önskar jag hade fått haft honom 5timmar/3dagar i veckan istället.. Hoppas ni får en bra kväll!

Petra

Matilda:Nova var ju stor då hon föddes så jag förstår inte varför hon ökar mer men men...jo du de e full rulle hemma med de små när man e ensam men det blir nog bättre sen.



Erika:ok ammade du henne kram kram



Sandra:okej trodde man fick ha 5 tim om dagen 3 dar i veckan,låter ju mer rimligt.kram

Anna

Hoppas att hon kommer in på kurvan snart. Men så länge hon verkar nöjd och glad så är ju det kanon!

Läste ang dagis och timmar.. det är olika för vilken kommun man bor i, jag kommer att få ha Isabella på dagis 30 timmar i veckan dvs kl 9-15 mån-fre vilket jag tycker är jätte mycket. Isabella kommer absolut inte att vara så mycket där, kanske några dagar i veckan.



Kram kram

Erika

sv: jag ammade henne mesta dels hela tiden, men blev tillsagd att ge henne ersättning också efetrsom hon var så liten

sussie

Min lilkille vägde 4400 när han föddes, sen har han sjunkit ner och ligger nu under alla kurvor, både vikt och längd.. men han är en glad och pigg och fullt normal kille ändå. Han har hunnit bli 4 år och är fortfarande lite liten... Men han har "hittat sin kurva" och följer den. Men det var en fasligt rabalder när han var bebis... Olika kontroller hit och dit... Det löser sig ska du se ;o)

Kristin

Ja jag vet ju hur du har det. När Nova var runt 3 månader så började jag att ge henne en flaska ersättning om dagen för att se om det skulle hjälpa henne att gå upp i vikt men det blev ingen skillnad. Sönt iallafall att hon är nöjd. Det har alltid märkts på Nova (det gör det fortfarande) när hon ätit för lite för hon har ingen ork och är på dåligt humör. Dagar hon äter bättre då är hon som en sol :) Hoppas det ordnar sig. Kram

Therese

underbar bild på Nova! kramar

Erika

Om jag var du hade jag kört flaska och amning och se om hon kanske går upp i vikt mer av det. Som sagt, hade gjort ett försök med det, ovsett vad BVC hade sagt, med tanke på att hon ligger under kurvan. hoppas det vänder snart! kram