Fredag

 
Vilken underbar dag med värme och sol☀️
Vi cyklade i duggregn till skolan i morse sedan vände det och blev sol.
 
engla och Nova trivs bra på skolan.
Engla har bytt klassrum men annars är allt sig likt Novas klassrum är bara tillfälligt då de väntar på att nya paviljongen ska bli klar.
lite rörigt i kapprummet eftersom de inte har några egna hyllor ännu de hänger där det finns lediga krokar så länge.
 
Alexandra vill byta gymnasium hon kände på en gång att hon inte trivdes.
I denna skola arbetar de sina pass lite längre om dagarna så de kan vara lediga på fredagar vilket jag tycker e lite knepigt.sedan var det personkemin som inte kändes ok men vi får se.
så vi lunchade tillsammans idag på hennes lediga dag.vi tog en varsin bagel på café bagels 😊
 
Fick hem brev ang anmälan mot den okände man som sexuellt ofredat Alexandra.
anmälan läggs ned vilket jag förstod då han inte hittades.
Alex tycktes se honom förra helg på en annan busshållplats och hon är nästan 100% säker på att det var han usch vidriga äckel fanskap gubbe.
alltså vad gör man med en sådan person om man hittar honom ?skulle hon peka ut honom så vet i tusan vad jag skulle göra.
Hon skulle lätt kunna peka ut honom om hon såg honom.
 
Bara att gå vidare och det finns fullt av idioter därute som beter sig som svin.
jag råkade själv ut för detta i tonåren flertal med gånger.Trodde att det var utrotat då det finns så mkt andra sätt att locka unga tjejer på nu för tiden men så fel jag hade.
vidrigt är det i alla fall och allt ska anmälas om man råkar ut för detta .För någon gång åker fanskapen dit och får sitt straff.
 
Nu tänke vi köra Fredagsmys med tacos och biokväll hemma hos oss med barnen och deras kompisar💞
 
Netti Starby

Vad tråkigt att Alexandra inte trivs på skolan och hoppas att den där idioten blir gripen snart! Kram

Marie

Så mysig fredagskväll ni får och vad konstigt med ledig fredag, det lät ju förvisso skönt, men vet ej vad jag tycker om att de ska gå längre dagar de andra dagarna, det blir ju jobbigt för dem.

Men hua det har jag missat, vad hemskt, alltså det är läskigt, det är en gubbe som åker runt i några olika bilar här och försöker locka till sig yngre tjejer/flickor också att följa med honom i bilen, han är ut på morgonen då de ska till skolan och försöker locka med dem få de står vid bussen. han blir irriterad då de inte vill följa med.

Men inget hört på ett tag nu så idioten kanske är fast.

jannice

Hoppas de går bra för din dotter med de hon var med om...

Hoppas att ni får en fin helg. kram

sandra.

Så himla tråkigt att det läggs ner och att en sån där idiot får gå fri, jävla äckel gubbe man blir så arg när man tänker på att han någonstans går fri där ute!!!

Men så skönt att ni har bra väder, ha en underbar helg och självklart får du vara med ändå i tävlingen <3 kram

ullie

kunde hon inte ta ett smyg kort på han ? eller förstår om hon inte vågade .

ja de tyvärr brukar de ju göra det.
Hoppas gumman mår bra o inte tänker för mycket utav det ,
kram o fin lördag o du skcika lite sol oxå gärna den va nog här samanlagt i en timma

Svar: ja precis så tänkte jag också då hon tar kort på allt o alla ständigt men rädslan tog nog över där:( ha en fin söndag kram
mammansprinsessor

Helen

Usch fy vad otäckt din dotter råkat ut för!!! Man blir mörkrädd:( vad mysigt ni har iaf ♡ kram

Heléna

Tyvärr så finns det ju inte tillräckliga resurser för att utreda sådana här tråkigheter som Alexandra råkade ut för om det inte finns vittnen eller om de inte får fatt i gärningsmannen i samband med anmälan av händelsen :( För få utredare inom polisen och för många sjuka perversa idioter som vandrar runt ute på gatorna i vårt samhälle :( Hoppas Alexandra slipper uppleva något liknande fler gånger <3 Tråkigt att Alexandra känner redan nu att det inte är rätt med skolan - hoppas det går att lösa på något smidigt sätt!
Hoppas ni har haft en jättehärlig fredagskväll med massor av mys :D
Stora kramar till er <333

Elisabeth

Jadu även jag blev drabbad av dessa idioter i unga år,en blottare som hängde utanför plugget. Trist för Alex att det läggs ner men tyvärr har dem inte resurser att göra nga större utredningar.för polisen är ju detta ett litet mål även fast det inte är det för den drabbade. :( ge henne en kram från mig o hoppas det ordnar sig med skolan för henne. Kram 💕

Kristin

Vilken otäck upplevelse för Alex och för dig som mamma, usch!!! Vilket program är det Alex vill läsa? Jag jobbar på två olika gymnasieskolor nu så jag hade många nervösa ettor att ta hand om i veckan. Stor kram

Svar: Ja otäckt men tur det gick så bra ändå,kunde ha varit värre.Alex vill läsa ekonomi/juridik kan tänka mig att de var nervösa dessutom denna press de utsätt för nu.kramar o hälsa
mammansprinsessor

moamedalicia.blogg.se

vad tråkigt men samtidigt bra att din dotter märkte snabbt att denna linje hon börjat på inte var hennes grej? eller som du säger kanske hon kommer in i det och börjar hitta intresset :)

FYFAN vad äckligt. jag hade skickat ut min sambo om min dotter hade pekat ut honom :P kram fina <3

Fröken M

Ibland undrar man vart världen är på väg. Det finns så otroligt många läskiga typer där ute, och tyvärr verkar ytterst FÅ av dem åka fast. Läskigt och ytterst obehagligt :(
Kram