Vi målar huset


kortsidan är nu färdigmålad.
Vi rullar runt på den höga rangliga byggställningen fram och tillbaka men när den skulle över till framsidan av huset fick grannen minsann hjälpa till :)
Den är inte tung det är bara det att det känns som hela skiten ska rasa.
 
Sambon ska precis måla takkupan här och det var lite meckigt att komma åt väven med byggställning så han fick ställa en stege på entre taket.

Tur han inte är höjdrädd:)
Men han morrade lite efteråt och sa att detta är första och sista gång han målar detta hus.

Får visa en bild när allt är klart sedan det blev faktiskt en liten skillnad då husets övervåning bara var grundmålad innan.
När vi bygger ny panel på nedre sidan blir det betydligt lättare att hjälpas åt att måla men jäklar så mkt jobb det är med målning.Speciellt när han nu gör allt själv.
 
 
Jag och barnen håller oss till altanen på den andra kortsidan och målar staket och trappen och bara det tar ju en oändlig tid dessutom började det att tokregna i går kväll så vi får slipa o måla om lite efter detta.
 
Men fint kommer det bli när det är helt färdigt.
Nästa sommar beräknar vi att vara helt klara och vi vet inte ännu om vi kommer att byta ut alla fönster nere då vi måste tilläggisolera.
Fönster är inte gratis :)
 
 

 
Biggeros

Det är dyrt att ha hus och underhålla. Det blir så fint så. Kram

Eva`s blogg

mysigt :) så fint det blir hoppas ni har tur med vädret :) kramen

Carolina cuevas

Ja det är inte direkt gratis med att renovera hus. Fy vilka priser dom har på fönster och dörrar.Här är det också sambon som får måla panelen innan den ska upp. Sen ska den målas ännu en gång på platsen.Det är ju farligt dyrt med färg åt andra sidan blir det snyggt när man är färdig.