Torsdag

 
Hej fina!
 
Regnet smattrar på rutorna och strax är det hundpromenix :)
Fick hem Engla tidigare idag hon mådde illa på skolan och hade bara 30 min kvar på lektionen så jag tyckte hon kunde ta bussen hem.
 
Lilla gullefjun då:)
Inte så liten längre det händer mkt i hennes lille kropp.
 
Har idag bokat tid på en privat tandregleringsklinik så snart har vi en tjej med tandställning men först måste vi dra ut lite mjölktänder,Inte alla som blir beviljad tandvårdcheck längre för tandställning.Så det är vi tacksamma för.
Det kommer bli så bra och tandläkaren lät så trevlig o lugn o telefonen , bara en sådan sak är jätteviktig tycker jag.Eftersom att vi kommer "hänga" där i två år.
Barn nummer två med tandställning ,Alex hade sin i evigheter tyckte hon så bättre att börja i tid så kanske vi får den avklarad innan hon fyller tonåring.
 
Världens snällaste hund som softar lite varstans i huset :) Men inga sängar o soffor den regeln bryter vi inte.
Nu dammsuga och torka golv sedan dags att grädda pannkakor
Nova är hos bästis de vill passa på att leka innan flytt till Spanien nästa vecka:(
Tur det finns facetime :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Barnrum inredning
Eva`s blogg

Ja du det är bättre här, tack gode gud för det...hoppas du har det bra å kan njuta av kvällen kramis

Heléna

Stackars henne - hoppas det snart går över <3 Min dotter hade också tandställning och jag kommer fortfarande ihåg hennes lycka när den togs bort och hon kunde le utan en massa räls på tänderna. Tack och lov så hade hon snälla vänner när hon hade tandställning och numera är det ju så vanligt så hon slapp att bli retad för den. Malin hade en tand som växte fel samt mjölktand som inte ville lossna frivilligt så den fick dras ut. Nu har hon riktigt filmstjärneleende :D Hoppas du får en riktigt fin kväll vännen! Vi har äntligen fått sol igen - jippiiii!!!! Kramar <3

Mirre Sweetwords

Så fin hon ska bli när allt är klart i munnen sedan då =D, men ja det är ju en prodedur

Angelica Wåhlin

Åh, hade också tandställning som yngre, men jag fick den ganska sent. Tror jag fick ta ut den när jag fyllde 15. Tyckte ärligt talat det var jättejobbigt att behöva ha den när man ville skaffa sin första pojkvän & alla andra hade så fina leenden, haha, men nu har jag ju jättefina, raka tänder så :)

Veronica

Så bra att det finns så man kan få fina tänder! Hoppas att hon mår bättre idag! Så fint rum, är lite avis på ert fina hus! 😉 Mysigt med hundsällskap! Kram!

Svar: Ja en jättebra möjlighet då tänderna växer vitt o brett o hursom helst :) det kommer bli bra.Ja vi är så nöjda med vårat nytillskott .kram
mammansprinsessor

ullie

oj då lilla plutt hoppas hon piggar på sej inte skoj sånt där

Svar: Hon blev pigg efter en timme:)
mammansprinsessor