Att ta hand om sin hud

Dessa produkter som jag använder mig av dagligen.Jag använder aldrig smink sommartid.
Jag tycker det är så kul att se vad andra har för hudvårdsprodukter så därför bjuder jag till på några jag själv använder mig av dagligen.
Har produkter som jag även använder några ggr i veckan men dem får jag tipsa om vid ett annat  tillfälle.
 
Detta serum från beauté pacifiqe är det bästa jag någonsin använt, måste snart beställa nytt.Det finns inget som jämnar ut huden som denna gör och glow på köpet :)
 
Denna mask sover jag med nästan varje kväll nu i sommar, så underbar och den går även att ha kring ögonområdet,en riktig återfuktare.
Ser att jag glömt fota mitt ögonserum men det har jag givetvis också men är inte lika frekvent att använda ,jag glömmer ofta bort den av en konstig anledning ,kanske beror på att jag haft sådan klåda i mina ögon denna vår och sommar att jag inte velat använda den.
 
Dagkrämen från akademikliniken som även går att ha som nattkräm,med läppgloss från samma märke.
 
 
tvättgel från paula´s choice
Elmis ansiktvatten som återfuktar huden
Serum från beauté pacifique
Dagkräm från akademikliniken
Nattmask från paula´s choice
 

Min hud har aldrig varit bättre än nu då jag ser till att använda bra  produkter och noga med att jag exfolierar huden innan jag använder masker och krämer.
Väldigt onödigt att köpa dyr kräm till en hud som inte är rengjord på djupet.
 
hudvård
ullie

jaär skit dålig på sånt där o har bara en ja fick från min kusin då hon va här
då blir ja avis på dej ja har skit kall tom idag blåste kallt usch

Netti Starby

Kul att du delar med dig och bra tips! Sv. Jätte konstigt att dina kommentarer inte syns hos mig och har ingen aning om varför det blir så? Kramis

Eva`s blogg

Jag använder eucerins serie super duper bra, ja det gäller att vårda sin hy :) kram å fin dag

Mirre

Jättebra tips, tack

MADDISENJ.SE

vilket bra tips!!

Lisa

Älskar paulas choise, bästa jag nånsin använt. Blev väldigt nyfiken på nattmasken nu. 🤗

Svar: Åh då kommer du inte bli besviken på nattmasken:)
mammansprinsessor

Jenny

vilka bra produkter du använder, jag vill bli bättre på det men synd de ska kosta så mkt också :) Ändå är det viktigt att ta hand om huden. Jag köpte en bra kräm för att ha under natten senast nu på Skincity, den kändes väldigt bra. ska kolla på det där serumet du använder. Kram

Johanna

åh så bra inlägg, måste ta hand om min hy, men vet liksom inte var jag skall börja, har funderat på boka in mig på en hudanalys för veta vad jag skall ha för produkter.

Svar: Tack snälla💕ja det kan vara bra att veta så det blir rätt produkter .
mammansprinsessor

npfmorsan

Blir alltid så inspirerad av alla produkter du visar 😊 men är så snål så vill inte att det ska kosta för mycket😛 så därför har jag inga superba ansiktsprodukter som jag använder. Har du tips så hojta gärna till då jag är vråldålig på detta, kram ❤

Svar: Men jag har alltid tyckt hudvård e kul:)jag har tagit hjälp av skincity och provat mig fram vilket jag tycker e bra för min hud,sedan är det väl bra att gå på salong och göra lite behandligar då och då men det har jag varit jättedålig på:)Sedan är inte alltid dyrast bäst du får prova dig fram vad som passar dig.kram
mammansprinsessor

PIllan

Älskar PC:s produkter och vi använder samma rengöring. Har du provar syran? Jag tycker den mildare 2% lotion funkar perfekt på min annars reaktiva hud!

Det där serumet har jag klurat på och nu fick du mej övertygad!

Hoppas ni har det härligt i Bulgarien

Kram P