nimue

Köpt nya söta sminkborstar men de står fortfarande oanvända ,jag har inte haft smink sedan 3 månader:)
Nu är det kanske dags att börja med Foundation men jag har haft kvar ganska mkt färg i ansiktet sedan vi var i Vietnam så jag har inte  behövt ngt smink.Sedan har jag brynen fixade och fransarna färgade och det är så skönt att slippa sminka sig faktiskt.
 

Någon som har testat nimue produkter ?
 
När jag var och gjorde min ansiktsbehandling så använde dem nimue produkter på mig.
Jag fick med mig dessa tester hem men det finns knappt ngn återförsäljare? så fall måste jag ta mig till denna salong varje gång jag behöver köpa ngt och det känns inte lockande alls.
Nu vet jag ju inte ens om jag är intresserad av deras produkter men alltid kul att prova nytt tänker jag:)
 
Jag blev faktiskt lite förvånad över att jag har fått så torr hud ?hon menade på att jag har en ytorr hud vilket jag blev förvånad över för jag har alltid haft fet hud,så jag får det inte att gå ihop?
Jag känner mig fet i huden men hon kanske har rätt . så jag blir lite fundersam om jag nu har fel produkter till mitt ansikte.
Måste nog rådfråga ngn kunnig.
För till henne tänker jag då inte gå till igen även om hon gjorde min dag till den bättre:) hon funderade om jag satt i botox haha alltid kul att höra men det har jag inte.
 
Nej jag får helt enkelt rådfråga ngn expert om jag är en torris:)
Vill ju inte använda fel produkter så det blir knas men och andra sidan har väl huden fått en liten chock denna vinter.
Från 32 plus till minus 20.  stark sol och sedan hem till värsta sibirien kylan
Men det där med torr hy nja den tror jag inte riktigt på;)
 
Vad har du för hudtyp?
Har du använt nimues produkter?
 
 
 
 
Netti Starby

Vad skönt att du inte har behövt använda smink på länge och så kul att hon trodde att du använde botox. Fina sminkborstar och ha en mysig dag! :-D Kramis

Biggeros

Jag har nog torr hy. Det ändras med åldern tyvärr. Visst är det alltid kul att prova pp nya produkter. Ännu bättre är att slippa foundation och make up=) Trevlig kvinnodag!

Svar: Ja man blir väl en torris när man blir äldre 🤪kram
mammansprinsessor

Matilda Berlin

Jag känner typ exakt samma sak!! Har alltid haft hy som varit mer åt det feta hållet, men plötsligt har jag fått jättetorr hud. Kan det ha något med kylan och vädret att göra? Samtidigt har jag aldrig upplevt det tidigare. Jättemärkligt!! Kram fina <33

Svar: Ja men det är nog så att kylan gör oss torra ❄️Kram
mammansprinsessor