Eataly

 
Idag mötte jag upp min syster och hennes dotter vid tekniska högskolan.
När vi åkte förbi hennes dotters lgh som ligger nästintill granne med Bianca ingrossos så ser vi Bianca kliva ur en vit limousin med filmteamet 😆
Jag älskar ju wahlgrens värld så det var såklart kul att se.
Nog om det vi hade en trevlig dag jag och syster på stan och inte alls lika mkt folk som ska trängas o slitas på någon mellandagsrea , det är kanske mest så i gallerierna.
 
Åt en grymt god sallad på  italienska restaurangen Eataly så har ni vägarna förbi biblioteksgatan så är det tips tips på den.

Åkte sedan vidare och shoppade klart Novas födelsedagspresenter tillsammans med Björn.
Nu vill jag inte se en butik på bra länge😅
 
Nyår i morgon och detta år har jag faktiskt gett mig nyårslöften.jag ska försöka sluta oroa mig och börja ändra mitt tankesätt.Tror det är väldigt viktigt för att kunna må bra.Släppa lite på kontrollen.
Jag ska inte ödsla tid på sådant som drar ner mig jag ska plocka bort lite konton från instagram och bara följa dem ser ger positiv energi.
Jag vill verkligen göra en förändring och få må bra 2020.Förra året började inte bra någonstans och det ledde till en långvarig depression med utmattningsyndrom.
Mycket handlar om hur vi tänker 🤔 kanske inte alltid så enkelt när det inträffar tråkigheter och traumatiska upplevelser.
Men det jag själv inte kan göra något åt måste jag släppa.
Har ni några löften?
 
Kram
❣️