Tisdag

Någon som testat dessa parfym doftande papper man slänger in o torktumlaren ? Nytt för mig så det blir spännande att testa,Köpte denna på normal för en billlg peng och den doftar magiskt gott.
 
Nova hade idag simtest på skolan och det hade tydligen gått bra 
De skulle kunna simma 200 m bröst och 50 m rygg.
Sedan var det skolfotografering.
 
Alex min nyblivna 21 åring fick jag spader på idag.
Hon hade tappat bort plånboken igen och skulle iväg till jobbet.
så fort jag kom hem så rotade jag runt i jackfickorna på hennes femhundraelva jackor och fann den.
Tur för henne som har en sån snäll mamma som hittar allt.

pupiller stora som tefat efter gårdagens besök hos ögonläkaren 
Pupillerna var stora över fem timmar och synen blev halvsuddig 
Gick omkring med solisar inomhus för det var så soligt igår så det var skönast.
 
Kom tio minuter sent till mitt besök eftersom Roslagsbanan spårade ur blev fast i tåget och dörrarna gick inte att öppna under tjugominuter.
så jag var genomsvettig o stressad när jag var framme hos läkaren 
Ingen bra kombi med munskydd och glasögon på 😂
immigt värre.
Tog nya bilder på ögonbotten och jag har en svullnad under ögat och en hinna på gula fläcken jag ser texter mycket större på det vänstra sjuka ögat än mitt högra.samt att texten dansar iväg och har en svart puls som slår synligt ja låter jättekonstigt när jag ska förklara men så är det.
Det är frustrerande att inte kunna läsa och se detaljer skarpt.
Som en skugga som är i ögat hela tiden.Samt att läsa då jag ser allt större i ett öga, Tur att jag är närsynt för telefonen funkar att läsa utan linser och glasögon.
 
 
Jag fick en ny tid till kirurg nästa månad.
Jag kommer att behöva operera mig och jag kommer att få grå starr efter operationen som jag sedan får operera bort  och risk att näthinnan lossnar men vad gör det om hundra år.
Nej jag bröt ihop när jag lämnade sophiahemmet igår fick världens ångest på vägen därifrån, Ett hårt tryck över bröstet och tårarna forsade en puls över hundra.
Känns bara så otäckt när det gäller ögonen.
Det kommer så klart gå bra jag är hos bästa privatläkarna Inom ögonoperationer.
Det finns liksom inget val för mig detta kommer bara att bli ännu värre.
Så himla märkliga saker man kan råka ut för och jag som hela tiden bara gått omkring och trott jag har glaskroppsavlossnig.
Sedan kan man fundera på hur synsam tänker då jag har bytt glas tre ggr i mina glasögon under ett halvår utan att reagera på att det kanske är ngt fel på ögat speciellt när det varit bara ett öga som jag sett suddigt på och svårt att läsa då allt flyter ihop men såklart de är bara optiker och de lyser bara i ögonen och gör en synundersökning.
Jag har verkligen varit in till dom flertals ggr och förklarat att ngt är fel med läsdelen på mina progressiva glasögon.
Men inget som slog dom att jag kanske skulle kolla upp det mera grundligt med en ögonläkare utan jag hade inget att oroa mig för.
Suck ...
 
Nu mina fina bloggvänner ska jag se klart över Atlanten på kanal 5 sedan ut med hund 🐶 mannen sitter i digitalt jobbmöte fortfarande Så han lär nog inte kunna  gå ut med ngn hund.
 
 
 
 
znogge

Med tanke på hur många gånger du besökt Synsam så borde de reagerat och funderat om något var fel. Remitterat dig vidare till en ögonläkare...
Jag förstår mer än väl att du bröt ihop efter läkarbesöket. Jag tyckte det var väldigt jobbigt med mitt öga i somras för vi är ju så beroende av synen. Ögonsjukvården i Sverige är mycket bra och du måste ju få det åtgärdat. Men självklart så oroar man sig ändå och det blir ett stressmoment.

Kram

Enna

Det där lät spännande!

T

Haha, känner igen det där med att tappa bort saker hela tiden. Det gjorde jag när jag bodde hemma och letade ööööverallt och hittade inte. Mamma letade i 5min och hittade det och blev alltid irriterad. Haha!

Anette Starby

Åh vilken smart grej för tvätten och vad skönt att du hittade plånboken. Vad jobbigt att du inte får hjälp med din syn och hoppas att du snart träffar en vettig person som kan hjälpa dig. Kramis <3

Anonym

aldrig testat eller sett nu blev jag nyfiken :) kram vännen

Evas blogg

Pauline

spännande de grej! åh så jobbigt att bli sen, hoppas op går bra!