Nannar gott i vagn!

image36

God morgon!
Inatt har Engla vaknat en gång och ätit sen vaknade hon strax innan 7 då klev vi upp med Alex och gjorde frulle(gröt)Vädret ute ser härligt ut känns som våren är på gång nu!
Har inte bestämt vad vi ska hitta på i dag riktigt,kanske vi ska besöka Ulrika el om vi bara är hemma o slappar?
Känner mig lite trött även om ja fått sova bra.Ska till läkaren i morgon kolla upp mitt jäkla eksem har ätit 2 kurer antibiotika de vill inte ge med sig,kliar o kliar men det känns lite bättre nu,men ja vill ta lite prover i morgon för det har inte de andra 2 läkarna gjort,jag tror klådan kan ha kommit i samband med graviditet el ammning?Jag har aldrig haft antopiskt eksem tidigare i mitt liv!Blir så less när man får träffa läkare som inte kan riktig svenska,när vi var i sthlm för en månad sedan blev ja tvungen att uppsöka en hudläkare illa kvickt för jag höll på att klia sönder mig totalt,jag klia så jag blödde på kroppen,han tog bara 1500:- hi hi men skrev ut antibiotika o en massa salvor och vi har en bra tele kontakt,men lite för långt för att besöka honom igen jue,så jag boka en ny tid hos husläkaren en manlig där oxå grrrrrrrrrr.Hoppas han är bra jag går inte därifrån förrän han tagit prover på mig That`s IT.
Jag vet att det blir värre med stress men det måste ju gå över ngn gång det hela startade när Engla föddes då började kådan på brösten sen har det spridit sig över kroppen.Ska bli spännande att se vem man träffar i morgon och se vad den personen har att säga!!!
Kristin

Men usch vad jobbigt, hoppas du får träffa en bättre läkare imorgon så du får hjälp! Hoppas ni har en bra dag. Jag och Nova har haft en lugn och skön dag, behövs ibland! Kram

Petra

Kristin:Hallå jo här har vi bara varit hemma oxå:-)ja ska bli spännande att se vem man träffar i morgon och om man får ngn hjälp :-)kram

Annika

Såg de lilla knytet i rosa..så söt :))