Stjärntecken

Nu har jag blivit utmanad av lisen att avslöja mitt stjärntecken och se om det stämmer :-)

Nu utmanar jag 5 st

http://www.bambii.blogg.se/
http://www.sweetkay.se/
http://www.lillprinsessan.se/
http://www.leonitanova.blogg.se/
http://www.minbella.blogg.se/

här är adressen till stjärntecknen: http://www.pausa.se/stjarntecken.asp




Stenbocken


22 december - 20 januari


Dina bästa sidor


Ansvar, ambitioner, långsiktig planering - Stenbocken är en klippa att luta sig mot. Du gör allt seriöst och grundligt. Uppstår det hinder på vägen ger du ändå aldrig upp utan strävar målmedvetet vidare. Du har förmåga att vänta tills din tid kommer, och det tålamodet har du nytta av i alla sammanhang. Att leda och organisera är helt naturligt för dig, och eftersom du är pålitlig och lojal så vinner du andras förtroende. Du håller tider, missar inga detaljer och har dessutom förståelse för praktiska och verklighetsnära krav. Det ekonomiska sinnet är också ypperligt

Dina sämsta sidor


Du är ofta stel och tillknäppt och tillåter inte dig själv att riktigt slappna av. Känslomässigt finns det starka hämningar, och i regel litar du inte på dina egna känslor utan tränger undan dem. Dessutom är du en riktig streber som offrar det mesta inför utsikten att nå en topposition inom något område. Status och materiella ägodelar är saker du bryr dig alldeles för mycket om. Din allvarliga läggning kombinerad rädslan för att misslyckas innebär också att du har svårt att skratta åt dig själv.

Relationer


Du vill ha trygghet och stabilitet och när du hittar någon du verkligen kan lita på, då är du obrottsligt lojal. Du gör allt för den som står dig nära. En passande partner hittar du i de andra jordtecknen, OXEN och JUNGFRUN. Ni förstår varandra utan att det behövs så mycket ord, och ni har goda förutsättningar att bygga upp något tillsammans. Ni tar relationer på allvar dessutom, och ger inte upp i första taget. Med en annan STENBOCK finns risk att ni hämmar och låser varandra. Ingen tillåter den andra att gå en millimeter utanför ramarna och ni kan bli helt besatta av att jobba och samla på er statusprylar. Föga harmoni finner du med VÄDUREN och inte heller TVILLINGARNA passar dig, de är alldeles för ombytliga och du blir osäker. Däremot KRÄFTAN kommer du överens med. Visserligen är ni olika som personligheter, men på ett sätt som går att leva med. Ni är varandras komplement och har ofta samma åsikter om saker och ting. VÅGEN och Stenbocken hamnar ofta i konflikter, trots att ingen av er vill det. Kemin mellan er är sådan bara. Även med LEJONET blir det stridigt, fast ni kan också lära varandra mycket. Förvånansvärt lätt har du med SKORPIONEN. Ni är båda starka och målmedvetna, respekterar varandra och dras fysiskt till varandra. SKYTTEN tycker du också om, du beundrar deras lättsamhet och spontanitet. Men i längden blir det inte så harmoniskt, du får svårt att hålla kvar en Skytt och ditt självförtroende mår inte bra av det förhållandet. VATTUMANNEN är inte heller rätt för dig. Ofta tycker du att Vattumannen är kall och högdragen, och de tycker detsamma om dig. Ni tar fram varandras sämsta sidor! Chans till det perfekta förhållandet har du däremot med en FISK. Ni är visserligen vansinnigt olika och folk undrar vad ni ser hos varandra, men mellan er finns en ovanlig sympati. Ni behöver varandra och därför har ni överseende med allt som skiljer er åt i temperament och intressen.

Att jag aldrig ger upp stämmer väldigt bra på mig jag är envis som bara den.
Tider håller jag aldrig så det går bort  det stämmer inte.
Matriella ting är ju roligt :-)
Jag lever med en kräfta och det stämmer att vi  kommer överens med de mesta:-)
Lotta

Vad kul! Visst är det lite roligt med horoskop ibland. Det konstiga var att skorpionen(jag) inte passade så bra ihop med kräftan(gubben), men tvärt om gick det bra???? Hahaha =)

Det är roligt nästan jämt !!

Ha en jättefin dag, här skiner solen =)

Kram !

Petra

Ja det är kul!i sthlm skiner solen oxå till och från kram

S A R A

alltid kul me sånt .) kika gärna in på min blogg och kommentera vad du tycker om min outfit :)

Katarina

Hej!



Var gärna med och tävla om en bloggdesign eller en header i min blogg.



Ha en bra dag =)



Kram!

Petra

SARA:ska kika in;-)



Katarina:Tack Tack men jag e nöjd som den är ha en bra dag själv kram

Tess

vad kul!!

ska natta lillen och lägga mig nu, men jag antar utmaningen imon!! =)

Jessica

fin blogg du ha=)

ha en fortsatt bra kväll

Petra

Tess:ok spännande god natt då ;-)

Jessica:Tack för kommentaren ha en fin kväll du med