Öroninflamation

Har precis kommit hem från sjukhuset!
Engla har fått öroninflamation och urinvägsinfektion :-(
Tycker så synd om henne min lilla stackare.
Inte konstigt hon varit så gnällig och vi som hela tiden skyller på de där jäkla tänderna:-(
Hon har en påse i blöjan nu som hon ska kissa i sen ska vi springa upp med provröret till sjukhus igen(tur man bor nära)för det ska göras en odling....hon har nu fått penecillin som ska ätas 3 ggr om dan:-(smakar nog inge gott.så vi lär ha en kamp här hemma nu en veckas tid 3 ggr om dan kul va?men huvudsaken att hon blir frisk!

Hoppas att hon kan kissa nu och att det hjälper fort!

Dags att springa vidare här!
Ja man kan ju ha roligare en Lördag? :-)

Vad gör ni för kul denna Lördag?
Kristin

Inte konstigt att Engla har haft det jobbigt hoppas det onda försvinner snabbt nu och att hon får vila och bli frisk. Hoppas ni får vila lite hela famniljen ikväll ni måste vara trötta! Kramkram

Amanda

Men stackars liten! :o( Jobbigt att vara sjuk! Hoppas det går över snabbt! Men om hon fått penicillin nu så gör det nog det.



Vi har nog sjuka på gång här hemma med. Ludwig har varit extra trött och gnällig idag. Det brukar tyda på att något är på gång. Håller verkligen tummarna för att det inte är något. Han ska juh vaccineras på måndag och det gör dom juh inte om han är sjuk.



Vårat nattvak har ringt sig sjuk också så jag måste ta nattvaket inatt själv. Och nästa natt med. Vet i sjutton hur jag ska orka. vara vaken dygnet runt går juh liksom inte. Min mor var iaf ledig på måndag så då skulle hon hjälpa mig lite. Blir lite kaos när vaken inte funkar...



Blir iaf en lugn kväll för oss. Ludwig är trött så han kommer nog somna snart. Jag ska äta glass och se på tv hade jag tänkt. Hoppas ni får en bra kväll trots sjukdom! Kram

Anna

Nä usch stackars lilla Engla! Vi har ju precis avslutat en peicillinkur och jag kan säga att det var verkligen en kamp, vi hade medicin på väggar, tavlor, i håert, på kläderna och överallt utom i Isabellas mage ibland kändes det som!! Så jag håller mina tummar att er kamp går bättre!

Hoppas hon blir piggare snart!

Krya på dig Engla!!!

Kram kram

Lotta

Åh stackars liten =( Hoppas att hon snart blir bra o att ni får i henne medicinen !

Kram på dig !!

Mia

Usch, stackars liten tjej! Så jobbigt och så kan man inte uttrycka det när man är liten...hoppas det blir bra nu efter pencillinet...och ja, de där dusterna får man nog ta, bara lilltjejen blir frisk.

Petra

Kristin:ja precis o här gnäller man o skyller på hennes tänder stackarn;-)men vi ses nog på tis på sången e så less på att vara inne nu;-)kram



Amanda:Men gud jobbigt när vaket inte kan komma som du säger du kan ju inte sitta vaken i 2 dygn liksom ;-)hoppa lill killen klarar sig från förkylning min engla hostar så väldigt nu oxå.hoppas du får en fin söndag kram kram till er!



Anna:oj jo nää inte de lättaste att få i henne pencillin herregud vilken kamp phu...men ja tror sprutan e lättast vi prova sked i morse men hälften spotta hon ut:-(hoppas de lilla hon får i sig gör ngn nytta!kram kram.



Lotta:phu...ja du de e en kamp det där kan ja säga men de e ett måste;-)kram



Mia:ja vi får hoppas det blir bra nu och att en vecka går fort phu 3 ggr om dan ska vi bråka haha inte kul kram

VintageRetroPrinsessa

stackars stackars liten :(

Går det bättre ?

Petra

Jessica:ja det går lite bättre men en kamp med medicinen:-)kram