Garanterad plats på bb sthlm gör mig trygg

Nu har jag varit inne på BB Sthlm hemsida och jag känner mig genast förberedd ha ha
Hur fint som helst är det verkligen, en hemmiljö.
Är man omföderska som mig får man ligga kvar en natt på patienthotellet sedan hem dagen innan lunch.

En omfamnande känsla
Vi erbjuder dig möjligheten att få föda ditt barn i en så hemlik miljö som möjligt, under säkra förhållande. Sköna sängar, vackra golv och harmoniska färger är viktigt både under förlossningen men framförallt den närmaste tiden efteråt.

Den avslappnande miljön på BB Stockholm hjälper till att skapa ett väsentligt lugn, för att ni efter förlossningen ska kunna koncentrera er på, och njuta av, att lära känna er nya familjemedlem.

En spirande relation kräver ro
Hur ombonat vi än har det hos oss, vet vi att det är lättare att knyta an till sitt barn hemma än på sjukhuset. Vi rekommenderar alla våra nyblivna föräldrar lugn och ro den första tiden. Världen utanför kan vänta ett tag. Skjut upp besök av släkt och vänner till efter hemkomsten och ägna tiden på BB Stockholm åt att lära känna den nya person som kommit in i era liv

Alla med en normal graviditet är välkomna till BB Stockholm. Med det menas att du är frisk och väntar ett barn. Har du genom någon av våra barnmorskemottagningar eller på någon av de mottagningar vi samarbetar med ( Barnmorskemottagningarna Norrtälje eller Täby ) blivit tilldelad en plats så är den garanterad. Det innebär att du inte behöver riskera att bli hänvisad någon annanstans den dagen förlossningsarbetet startar. Skulle komplikationer uppstå under graviditeten, exempelvis havandeskapsförgiftning, hjälper din barnmorska på MVC dig till en annan förlossningsklinik.
Om komplikationer tillstöter under förlossningen finns all medicinsk sakkunskap och utrustning hos oss när du behöver den.



 
"Varje enskild kvinna ska i samband med sitt födande respekteras utifrån sin unika situation och det val hon gör. "

// Gudrun Abascal, chefbarnmorska BB Stockholm

















Emily

Jag ahr hört mkt positivt om BB sthlm så du kommer nog få en super förlossning!



kramar

Petra

Emily:åh det tackar man för kan ju alltid hoppas usch ha ,ha kram

Emily

hoppas ni har haft en super härlig lördag!

moa

ja det är en superfin tröja =),och världens finaste namn engla oxå..kram på dig

Therese

Ja det är inte så lätt att få plats där :) jag födde på vanliga BB på DS var toppen det med. Har en vän som fött sina två barn på DS BB stockholm båda gångerna har de glömt att undersöka henne och hon har sedan varit öppen 10 cm.... så se till att bli undersökt så du vet läget! kramar

Nathalia

Vad kul att läsa att du är trygg nu gumman. Önskar dig all lycka till,tack fär vår pratstund i tel i dag.

Kram/N