Dagens Gnällkärring

Engla fick åka pulka till dagis i morse;)
De skulle vara inne på förmiddagen och julpyssla;)

Själv försöker jag att göra ett fint hem här hemma men dock utan resultat.
Har bara hunnit med att hänga en tvätt och vikt ett berg av tvätt.
Ätit lite med Nova och bytt sängkläder och dammsugit sovrummet.
Om en och en halv timme ska vi gå och hämta Engla och Nova har inte ens sovit.

Blir galen när det ser ut som det gör här hemma,det går inte att ha ett städat hem tydligen.
Förstår inte de som hinner baka o städa o ha ett vitt fint hem med småbarn?hur bär de sig åt liksom??

Jag har en klängväxt som inte släpper mig en sekund,hon vill helst vara med på allt,inte ens toaletten e jag ifred på.
Jag vill städa och få ordning men när?

Det är kaos i varenda rum här i huset,usch jag vill flytta till ett STORT hus där barnen kan springa runt o ha ett bollhav till rum haha.
Förvaring är A och O om man har det lite trångt som vi men det är inte alltid så lätt att få till det.
Har en sambo som inte tycker som jag ,han e nöjd han grrrr....typiskt karlar ser aldrig något.

Men det är inte roligt att lida av sömnbris o ha en liten bebisapa som vägrar låta mig göra fint här hemma.

När faaan ska man få tid att städa då?på nätterna då man e helt slut eller?eller varför inte för jag blir ju ändå väckt tusen gånger per natt.

Synd om mig eller hur:)
Veronica

Ja, jag tycker synd om dig för jag vet hur det är. Precis samma situation här hemma! Är väl nöjd nu med pyntandet i alla fall...



Kram kram!

Therese

Åhh vad jag känner igen mej. Idag har jag inet gjort annat än städat och ändå ser det ut som ett världskrig här hemma. Precis när jag plockat ordning i lekrummet sprang Mira in och tömde två hela leklådor fulla med grejjer på golvet, då exploderade jag. Ingen lugn och sansad morsa som snällt berättade att så får du inte göra lilal gumman. Nej, fy va arg jag var. Men nu är det ihopplockat igen.... återstår att se hur länge det varar. De andra rummen vill jag inte ens kika in i. Ska vi gå och gömma oss under täcket och drömma om bättre tider???;)

Therese

Förstår att det är störande! Min man är mer för ytan men inte städa i några skåp, så när det är skit i skåpen är det svårt att ha fint på ytan. Här hemma är vi slöa och Viggo är inte alls nåt bra. kram

Anna - Mamma till 2 små troll :)

jag är en slänga allt jag ser människa. Hatar att ha en massa prylar. jag städar max 1h på förmiddagen då är det disk, tvätt, plockning mm sen får det blir stökigt under dagen. Sen tar vi och städar på kvällen när barnen sover. Men det är ett evigt städande och oftast syns det inte :)

Sandra

Vet hur det är, jag försöker städa men det går inte så bra. Vi har inte ens gaderober än så vette sjutton vart jag ska lägga all tvätt!

Anna

Känner igen det där, du är inte ensam och jag önskar att jag hade en massa tips att ge. Jag har tänkt att börja att dela upp och ta en sak/ett rum per dag för att se om jag känner mig mindre stressad.



Kram kram

annika - Vildes mamma

Haha, här är en till som känner igen sig... Vi har det alldeles för litet (Vilde bor än så länge i vårt sovrum och vi funderar på lösningar för att hitta på ett eget rum till honom). Har en karl som inte ser allt som står/ligger mitt framför näsan på honom... Och sen en hund som fäller KOPIÖSA mängder hår, dammsugning VARENDASTE morgon innan jag släpper ner Vilde på golvet (ENORMT stressande, men jag vill INTE ha en "bebis" som ser ut som en nalle-björn med hund-päls i lös-vikt)... Ja, vissa dagar blir det verkligen psyk-bryt, och så försöka jobba hemifrån så mycket jag hinner på det UTAN att försumma min lille älskling... Jissess, det är nu man börjar förstå vad som menas med livs-pussel och då har man ändå inte börjat behöva matcha dagis-tider med jobb-tider etc. Hehe, sinnes-ro, vad är det för något ;-)

Sandra H

Jag förstår dig fullt ut! Är det oordning hemma så blir det oordning i mitt psyke. :-) Jag har ett barn än så länge, men jag kan bara tänka mig hur det är att ha 3 st (hemmaboende).

Sömnbrist är dessutom tortyr!

Så snart minstingen sover hela nätter kommer du att bli en helt annan mamma/kvinna/sambo! Det vet du ju sen innan, men det är säkert ändå lätt att tro att detta är för evigt.



Kram Sandra