Älskade underbara barn

Godmorgon vänner!
Känner mig oftast morgonpigg denna tid,klev upp en tim innan klockan ringde;)efsom lillNova hade bestämmt sig för att hon sovit klart.

Blev att jag amma 4 ggr inatt,vi har sprungit om varandra inatt,Engla somna i sin säng men kom upp inatt och ville ligga i vår säng,så pappan gick till gästrummet ,Engla vaknade igen och ville följa ef sin pappa till 90 sängen i gästrummet ;)så jag och Nova kunde breda ut oss inatt:)
Förstår inte varför Engla vaknar på nätterna?hon äter bra innan hon somnar och går på pottan innan.

Nova är väldigt lik sin storesyster Engla när det gäller amningen,hon kunde oxå hålla på och ammas flera ggr per natt och hon slutade inte amma förräns hon var 13 mån,tog ingen välling och ingen napp(började med napp ef jag sluta amma)
Men jag är glad att Nova tar sin flaska med tillägg,kanske blir lättare att börja med välling till henne senare!

Hur som helst blir man jäkligt trött när man aldrig får sova och värst är det för mig när eftermiddagen kommer,då e jag helt slut,Alex kommer från skolan då är det läxor o bus med Engla och ljudnivån når toppen middag ska lagas o bebis vill inte samarbeta;)men sånt e ju livet med de små.Men ibland har man bara inga krafter.




Älskade skitungar :)



Engla har fått lära sig att bli morgonpigg nu när Nova kommit till världen:)


Värst vad Englas gamla babygym blev intressant igen ;)


Matilda- Mamma till Mercedes & Leon

hehe så sött att hon vill vara med sin lillsyrra på morgonen :)

Här har Mercedes också återfunnit sin kärlek till babygymmet, iallfall när lillebror ligger där :)

Erika:

Är jobbigt det där med sömnen, hoppas den här natten blir lite bättre... Ammade Ludwig ofta första tiden minns jag och på nätterna liggammade jag och kommer inte ihåg hur många gånger jag gjorde det, gjorde det liksom i sömnen haha!

Hoppas ni får en bra dag! kraam

Fröken Isakson

Usch din stackare som aldrig får sova. Men kidsen ser pigga och glad ut :). Här har det också varit vaket i natt. Myran har kräkts flera gånger.



Hopaps du får en mysig dag. kramar

Erika

somnar engla något tidigare nu på kvällarna då?

kram

sandra

Vet inte varför Alvin vaknar heller på nätterna, han äter också bra + välling innan han somnar. Kissar på pottan innan fast han har fortfarnade blöja på nätterna men det är nästan alltid torr. Sen vaknar han alltid efter 12 när vi lagt så Andreas får sova med honom. Hoppas det slutar snart!

Sockenvägens Söta

Hi, hi ja som du skriver, älskade skitungar!!! Skrämmer en så när de är sjuka å driver en till vansinne med bus å gör en trött om nätterna med sina vanor... men ack så älskade å underbara!!! Kram