Sköna söndag


så snygga åh så romantiska till midsommar:)
vill ha!nuuuuu.


Natten har vi sovit gott mellan amningsvarven;)
Jag o lillan drog oss lääänge i sängen ,ja vi klev inte upp förräns 11.00 lite mys sen ammade vi om o somnade så gott,det var jag värd tycker jag:)En utvilad mamma innebär Glad Mamma:)
de andra två tjejerna fick busa runt med pappan istället,de hade ätit en god frukost med pannkakor o sylt.
Inte nog med det jag ENSAM klev in i badrummet och tog en lång dusch alldeles ensam,tänk bara en sån sak kan få mig på bästa hummör.slippa höra gnäll o skrik o tjat inne i badrummet som man annars hör varje dag;)
Nja idag tog jag förgivet att mannen ihuset tog hand om lillan o de andra tjejerna.även om det handlar om en kvart i badrummet så betydde det såååå mkt för mig att få vara ifred en stund o bara få vara för mig själv.
Man måste få tänka lite mer på sig själv då man fått barn,man orkar inte annars eller man blir en surkärring annars fråga mig:)

Tänk att så lite lite lite kan göra så MYCKET!
Therese

jag håller med! Ska bli skönt när mannen kommer hem igen, ingen egentid idag tills dess. jättesöta skor! kram

Erika

som tur blev han bättre rätt fort och är bra nu men igår var det ingen höjdar-dag...



Vilka söta träskor! brukar inte gilla träskor men dessa var ju ur-söta :-) blir lite sugen på att skaffa mig ett par att ha på landet i sommar. fast vita kanske inte är de mest praktiska där men väldigt fina!

Anna

Åhh vilka fina träskor!!

Ja tänk att man numera uppskattar saker som andra inte ens tänker på som att få duscha, gå på toa, åka och handla mm alldeles själv :)



Kram kram