Det ska inte alltid vara lätt

Vilken dag säger jag ,och den är inte ens slut phju!
Började med att vi skulle gå ut ,Nova skrek i över 5 minuter och det är jättelänge enligt mig haha,tog upp henne la ner henne och fortsatte så,vände hem för jag tänkte om hon ville ha lite tillägg och hon åt upp 60 ml :)
Sen började magen låta och blöjan blev full,bara att klä av sig och byta blöja,på med kläder ut igen,skriker så fort jag lägger ner henne i vagnen gaaah tänker hon e väl trött o somnar snart ,men tjurig som få,Nova fortsätter och jag tar upp o jag lägger ner o jag tar upp o lägger ner,När jag tar upp för sista gången då e Engla borta ?då har hon rymmt ur vagnen,så åkpåsen ligger på vägen och hon står en bit ifrån mig o spanar på blommor haha sötnöten där.
Lägger ner Nova och tänker att jag får väl amma henne till sömns när vi närmar oss lekparken,hon skriker och jag blir stressad,när vi väl e framme ja då har hon somnat:)

Går vidare till ica och handlar mat med hjälp av en Engla ;)
Sedan  går vi till en barnklädesbutik o shoppar en present till kompis.
Passar även på att besöka lekparken så Engla får leka av sig,självklart vaknar Nova efter en stund och vill inte ligga i vagnen,börjar gå hemmåt för Engla behöver vila,inte det lättaste att ha en Nova på högra armen och sen dra en syskonvagn med den vänstra men det fick lov att gå nån meter:)
När vi kommer fram till en annan lekplats så bestämmer jag mig för att stanna och amma,för nu e det jobbigt värre,sätter mig där i lugn o ro[trodde jag] och ammar ,Engla sover gott  vid det här laget.Sedan kommer det tre tyska turister som vill fotografera ,ja inte mig tack o lov :) utan de vill knäppa kort på runstenarna som jag sitter intill haha snyggt.
jaja hur som helst så fick hon ammas och vi går hemmåt men NEJ så fort hon hamnar i vagnen så börja hon SKRIKA igen,hem hem fort nu med Nova på armen,in o amma FORT sen var min lillstjärna nöjd hmmm mkt märkligt och nu har hon varit nöjd och belåten sedan dess,lilla rackare som inte gillar vagnen,det känns ju toktidigt med sittdelen nu.
Sen vill jag kunna se mitt barn framifrån de första året,det är livsviktigt för mig,får väl köpa ståbräda till emmaljungan snart!

Nu kom Alex hem dags att prata lite med henne så man får höra hur hennes dag sett ut:)
Hon blev så lessen igår då jag berättade att jag inte kan vara med på hennes skolavslutning ef som det är samma dag som Thimmy tar studenten.
Får se hur vi löser allt till det bästa.

Nu är det dags att byta bajsblöja nr 4 idag ,vad e det för fel på magen nu då?
gaaaaaaah.




Kristin

Petra, det här påminner faktiskt mig om när Engla var liten. Kommer du inte ihåg att du nästan alltid fick bära henne när vi var ute och gick? Kramkram

vintageretroprinsessa



what a day what a day :)



Hoppas att kvällen blir bättre :)

och att du får njuta i kväll :)



kram vännen

Anna

Hua vilken dag du haft! Lite skönt ändå å höra att fler har kaos i mellan åt!



svar ang bakningen så hinner inte jag heller det var ett väldigt meck i flera dagar att få i hop helgens fika och mycket spring mellan kök och vagga ;)



Kram kram

Petra

Kristin:Haha jo jag tänkte på det när jag bar på Nova:)lika envisa grrr haha kram.



Jessica:Ja bättre dagar kan man ju ha men sämre oxå:) kram kram



Anna:Ja lite kaos så man vet att man allt lever hua:)kram

Sandra

Ja vissa dagar vill man bara hoppa över! Hoppas ni fått en bättre kväll!