Jag testar Cliniderm


Nytt på badrummshyllan.


Jag är en buzzador och har fått äran att testa 3 st produkter ur Acos serie Cliniderm.

Cliniderm är anpassat efter den moderna kvinnan i Norden. En kvinna som lever ett aktivt liv och som varje dag ställs inför nya val. Kraven på prestation är höga, inte bara i yrkeslivet utan även när det gäller familjen, hemmet, vänner och fritid.  De höga kraven gör det svårt att få en bra balans i livet, vilket skapar stress. Eftersom det är väl känt att stress har en negativ påverkan på huden, oroar hon sig för hur hennes livsstil ska påverka huden och i framtiden resultera i synliga ålderstecken. Samtidigt har hon ett intresse för skönhet och hudvård och vet hur viktigt det är med bra produkter. Hon väljer därför varumärken hon litar på, som hon upplever har starka produktlöften och som håller vad de lovar.”

”Den kalla och torra luften i Norden kräver avancerade produkter för att hålla fukthalten i huden balanserad. Cliniderm har en optimal sammansättning av effektivt fuktgivande ämnen, en s k klimatblandning, vars effekt har säkerställts i en studie. Resultatet visar att ansiktskrämerna i Cliniderm förbättrar fuktbarriären i 24 timmar


Vill du veta mer om cliniderm så klicka in dig på deras
hemsida

Produkterna har jag bara användt i några dagar så jag kan inte uttala mig så mycket om det ännu.
Rengöringsmjölk är inget jag använder i vanliga fall,tycker inte att det känns lika rent o fräscht som en tvättgele men jag testar och kanske får in vanan:)
Dagkrämen är jag positiv till och den luktar underbart gott.
Serumet anväder jag under dagkrämen och även vid läggdags.

Jag har fått 4 st gåvoförpackningar som jag har tänkt att lotta ut här på bloggen för er läsare.
Så håll utkik om du är intresserad och vill testa på cliniderms produkter