Öppna förskolan och planeringsdag


Nova på öppna förskolan idag :)

Tog med mig bägge tjejerna till öppna förskolan imorse,då förskolan hade sin planeringsdag.
Engla tycker det är så roligt där:)

När vi kom så var det bara att sätta på sig bakförklädet och baka kakor till fikat.

Engla rullade kakor.

Sånsamlingen tycker Nova är jätteskoj,hon hoppar o klappar o hänger me.


Engla lagar mat :)


systrarna :)


Engla älskaaaaar att måla med vattenfärg,gjorde 5 st teckningar.

När det var dags att gå hem så stötte vi en 5-6 små kamphundar,jag lät tjejerna gå ensamma för jag hade väskor o teckningar och vi skulle gå  till vagen som stod parkerad en bit ifrån,hundarna sprang emot oss och jag kasta mig efter Nova eftersom den ena hunden hoppa på henne så att hon ramla i asfalten,jag han precis få upp henne innan hon slog i huvudet men hon bet sig i tungan så hon började att blöda en massa.
Hon gallskrek och jag försökte trösta,Engla skrek och var livrädd.
Faan håller man inte sina hundar kopplade eller?
De enda killen gjorde var att kolla på Novas mun som blödde och tog upp våra teckningar som hade blåst iväg.
Men hon skrek och skrek.usch stackars tjejer:(



På vägen hem somnade de två små av ren utmattning,mina hjärtan då.

Tur att ingen kom till större skada ialla fall ,få ja syn på denna kille igen med hundarna okopplade vet i tusan vad jag gör.

Nu ska vi äta mellis och sedan bygga sandkakor :)Alex kom hem från skolan nu:)
Wilma

Nej men herregud, tur att det inte ble v nån större skada!!!

lolla

tjenixen

gud så hemskt det där med hundarna, man ska ju ha dem kopplade om man inte är HELT säkra på att de lyder....dina barn kan ju få en riktig hundskräck efter en sådan händelse och tur att det gick bra trors allt.

gud så fräsch och snygg du ser ut på inlägget nedan, härligt med morgon dopp

kramen till er alla

lolla

milena malmros

vilka fina barn <3

Carolines hemligheter

God morgon! Åh, vad jag blir förbannad på människor som inte håller sina hundar kopplade och framförallt kamphundar som även om de nu skulle visa sig vara världens snällaste (?!) gör människor omkring osäkra och rädda! Visa respekt har man lust att ropa efter sådana hundägare...



Är det öppna förskolan i Täby Kyrkby, ser ju jättemysigt ut! Till hösten kommer Irma bara få gå 15 timmar i veckan på förskolan eftersom jag är hemma med Majken och då gäller det att hitta öppna förskolor och andra aktiviteter som vi kan göra om dagarna :-)



Vi bor i södra Kragstalund så det är väl (fågelvägen) 100 meter till gränsen mot Täby Kyrkby skulle jag tro ;-) Bor ni nära gränsen till Vallentuna?



Jag gick första promenaden igår med Majken och tycker bara att det är så himla mysigt häromkring, det är verkligen en kombinerad känsla av att bo på landet och i en småstad men ändå känns Stockholm på behagligt avstånd :-) Känns helt rätt!!!



Nu skall jag plocka upp de sista fem flyttkartongerna (har sparat de tråkigaste till sist, haha) och sedan blir det en promenad ner mot Uthamra strand tror jag, jättefint ner mot vattnet!



Ha en riktigt skön tisdag, stor kram!!!