Så blev det Måndag

 
Engla behövde lite nytt på fötterna.
Hennes gummistövlar är på vift någonstans i skolan/fritids eller hos någon annan ägare.
Innan sommarlovet råkade jag få med mig två par stövlar hem som inte vara Englas(hur man nu lyckas med det)
Engla förklarde för mig att det INTE var hennes med envist tog jag med mig två andra pojkars stövlar:)
Men de står prydligt på skolans kvarglömdaklädlåda nu.
Jag hoppas nu att Englas gummistövlar inte rymmer bort.
Den sköna täckvästen hittade jag stadium för ett bra pris och Engla älskar att ha den om mornarna när vi cyklar mot skolan.
 
Det där med att cykla om mornarna har vi gjort en veckas tid nu och det funkar jättebra jag har Nova bak i cykelstol och det funkar fortfarande bra även om hon är superlång och inte kan spännas fast riktigt;)
Däremot är jag lite irreterad på den trafikerade väg mot skolan,det är bilar bakom framför brevid o överallt och det byggs fiber på vänster sida o hus på höger så vägen ner mot skolan är lite smalare än vanligt och där kommer både unga o små cyklister,  gåendes skolbarn lastbilar taxibilar vanliga bilar och byggfordon.
Men det är bara en kort sträcka det är så och barnen är duktiga men bilisterna gör mig vansinnigt irreterad.
Jag har precis lika bråttom som dem ,att de sedan måste parkera sin jävla stora feta bil mitt på övergångstället utanför skolan gör mig upprörd,är det så svårt att parkera bilen på en parkeringsplats eller en bit ifrån? Det är ju ett hinder för oss som ska gå över dessutom för de stackars små barnen som går själva till skolan som inte kan ta sig över övergångstället för att det är någon jävla fet förälder som parkerat där!
Usch nu e jag faktisk arg,man gör inte så.
 
 
 
Blev även tröjor och byxa inför dagens eller morgondagens fotografering på skolan.
Fotografen skulle komma till skolan idag och imorgon och vi vet inte vilken dag Engla ska fotas på men idag valde hon den blå tröjan med hjärtbyxorna.
 
Nu ska jag ta och cykla ner mot biblioteket för att överlämna våra böcker vi lånade i somras innan vi får betalningspåminnelse på de.
Alltid kul att låna böcker men mindre kul att lämna tillbaka
 
Hoppas du har en fin dag
 
 
 
 
ullie

jo det där har vi varit med om oxå o tagit andras ups =) felicia satt oxå kvar jätte länge barnnstolen tror hon va typ 6 ha ha när vi cyklade i väg . kram söta du

maria eek

fin shopping!

pillan

De stövlarna köpte jag till Nikki med och det blev tummen upp!

Tröjan du undrade över är köpt på HM (Devided)

Kram P