Tonårstid och reashopping


Tjohey denna Onsdag.
 
I förmiddags hade tonåringen tid hos Dr Rabies igen.
Ett jädrans tjat om vaxproppar och människan förstod inte att Aex för väldigt ont när hon droppar in revaxören i sitt onda öra,typ därför vi sökte oss till läkare.
Dr rabies skrev ut örondroppar som ska ta bort smärtan(hoppas) och idag var örat rött,börjar fundera på om det är öroninflamation  el nåt men det var det tydligen inte enligt dr rabies.
Efter besöket åkte vi till Täby c och tröstshoppade till tonåringen.
Vi tog en fika och vi strosade runt några timmar bara hon o jag(kvalitetstid) som det så fint heter.
 
Denna tunika hittade jag till tonåringen på mango och när vi kom hem och hon provade den så var den för stor och till min glädje så kunde jag ha den,tyckte den var lite fin;) och jag frågade personalen om den fanns i större storlek men detta var den allra sista.

Nu är den ju lite kort i röva på mig så jag måste typ hitta en kort cykelbyxa el nåt om jag ska våga mig ut i den,har du tips vad man kan ha inunder? Annars får jag väl skrota runt i den hemma.
 
Passade på att köpa en  klocka på rean också:)
 
 
En svalkande grapefrukt  lemonade med massa is och citron.
Nu har jag precis dragit ett varv med snabeldraken och plockat bort efter sambon o småtjejerna det är inte roligt att komma hem till brödsmulor och mat som står framme när man kommer hem.
 
 
 
 
 
MALIN

Vilken fin klänning! Kram

JUNITJEJ

Jättefin tunika!

Var har du köpt den snygga klockan?

Netti Starby

Så fina köp och vilken fin solbränna du har :-D Kram

Eva`s blogg

super fin nä den passa perfekt men du kan köpa ett långt linne med spets kant nertill :) det har jag ibland :) vitt snygg klocka :) finns?? tycker det är så kul med en dagens o man kan alltid få lite tips :) ha en fin kväll sötnos kram

Marie

Så fin shopping och ajaj med öronen, men det kan se bra ilsket ut innan det lägger sig